Masum 308. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 24 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 308. Bölümünde Vivan, Paridi’yi kaçırmaya çalışacak. Paridi’ye yardım etmek için peşinden giden Gopi, Vivan yüzünden kaza geçirecek. Paridi ve Urmila ise çevredekilerin de yardımı ile onu hastaneye götürecek. Paridi, Modi ailesi bireylerine ulaşmaya çalışacak ancak bunu başaramayacak. Daha sonra ise Modi evine gidip olup bitenleri anlatacak. Hepsi Gopi’yi görmek için hastaneye koşacak. Hastaneye gelen polis, kazanan nasıl yaşandığını anlamaya çalışacak ve Paridi ile Urmila’nın ifadeleri alınacak. Paridi, Gopi’ye vuran kişinin Vivan olduğunu söyleyecek ancak Kokila buna inanmayacak. Polisin, Paridi’nin gerçekleri anlattığını ispatlayıp ispatlamayacağı ise 308. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum 308. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Masum 308. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint yapımının son bölümünde Vivan, Gopi’ye arabayla çarpacak ve olay yerinden kaçacak. Ölümle burun buruna gelen Gopi’yi hastaneye götürecekler ve Gopi ölüm kalım mücadelesi verecek. Modi ailesi ise Paridi’nin anlattıklarına inanmayacak.

Masum 24 Ocak 2021 Pazar fragmanı özeti izle son bölüm

Masum 24 Ocak 2021 Pazar fragmanı son bölüm özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Gopi hastaneye kaldırılacak. Ağır yaralanan Gopi’nin akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak. Dizinin 308. Bölümü Pazar günü saat 16.00’da ekranlara gelecek.