Ülkemizde büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 31 Mayıs özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Ahem, beklenenin aksine İsviçre’ye Gopi’yi götürmemişti. Bunun üzerine harekete geçen Kokila, gelini Gopi ile birlikte İsviçre’ye gidecek. Ahem ise karşısında Gopi’yi gördüğünde öfkeden deliye dönecek ancak Kokila’nın da orada olmasından dolayı sesini çıkaramayacak. Bunun üzerine Ahem Gopi’yi başından savmak isteyecek ancak Gopi gelin bilmediği bir ülkede kaybolacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 70. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Yabancı bir ülkede kaybolan Gopi gelinin ne olacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi yeni bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 31 MAYIS ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 31 Mayıs Pazar 2020 özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Ahem, Kokila’nın ısrar etmesine karşın Gopi’yi yinede İsviçre’ye götürmeyecek. İsviçre’ye Gopi yerine Rashi’nin gittiğini öğrenen Kokila ise harekete geçecek ve Gopi’yi de yanına alıp Ahem’in peşinden gidecek.

MASUM 70. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 70. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Ahem ile Gopi’nin yeniden yakınlaşmasını sağlamak için tüm fırsatları değerlendirecek ve ikilinin baş başa ve yalnız kalması için tüm şartları zorlayacak. Ahem ise Gopi’yi başından savacak. Gopi ise kaybolacak ve yolu bulamayacak.