Masum 312. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum 28 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı yine çok konuşulacak. Ahem ve Gopi, Kokila’nın sözlerinin ardından kızları ile birlikte Amerika’ya yerleşme kararı alacaklar. Gopi ve Ahem Kokila ile konuşacak ve onun da Amerika’ya gelmesini isteyecekler. Gopi, Modi ailesini Paridi’ye emanet edecek. Onların dayanışmasını gören Rada ise aralarının açılması için harekete geçecek. Evin tehlikeli kadını Rada, Paridi’nin gözden düşmesi için su tankına atlayacak ve kendisinin Paridi’nin attığı yalanını söyleyecek. Gopi ise teras katından her şeyi gördüğünü söyleyip, Rada’nın kendisinin attığını Modi ailesine anlatacak. Planı yine işe yaramayan Rada yeni bir hamle ile Modi ailesinin karşısına çıkacak. Jigar ise Paridi’ye aşkını ilan edecek ve onu çok sevdiğini söyleyecek. Masum dizisinin 312. Bölümü Perşembe günü saat 15.20’de dizi severlerle buluşacak.

Masum 312. Bölüm fragmanı özeti yeni bölüm fragmanı izle

Masum 312. Bölüm fragmanı özeti yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 312. Bölümünde Rada, Paridi ile Gopi’nin uyumunu bozmaya çalışacak. Gerçekleri gören Gopi ise onun tuzağına düşmeyecek. Planı yine tutmayan ve yalanı ortaya çıkan Rada yeniden kötülük planlarını sürdürecek.

Masum 28 Ocak 2021 Perşembe fragmanı son bölüm özeti izle

Masum dizisi 28 Ocak 2021 Perşembe fragmanı son bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımı 312. Bölümü ile izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde Rada, Paridi’yi kötü biri gibi göstermek için büyük çaba sarf edecek.