Masum 313. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila), Mohammad Nazim (Ahem), Vandana Vithlani (Urmila) ve Vishal Singh (Jigar)’in paylaştığı yapım aynı heyecanla devam ediyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Firoza Khan (Kinjal), Tanya Sharma (Mira), Swati Shah (Hetal) ve Bhavini Purohit (Rada) yer alıyor. Hindistan’da 2010 ve 2017 yılları arasında yayınlanan Saath Nibhaana Saathiya 2 adıyla devam dizisi de çekilen dizi 2184 bölüm yayınlanmıştır. Ülkemizde de büyük ilgiyle takip edilen Hint yapımının 313. Bölümü 29 Ocak 2021 Cuma günü saat 15.20’de dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizinin yeni bölümünde Rada evden kaçmaya çalışacak. Bunun için de yeni bakıcıyı kullanmak isteyecek. Kokila ise Rada’nın hareketlerini yakından takibi sürdürecek.

Masum 313. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 313. Bölüm fragmanı özeti olan 29 Ocak tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 313. Bölümünde Kokila, evin her tarafına kameralar koyduğunu, bebeği yakından izlemek için Rada’nın odasına da kamera yerleştirdiğini herkese söyleyecek ve Rada’nın yanlış bir şey yapmamasını hatırlatacak. Gopi ise Ahem ve çocukları ile birlikte Amerika’ya gitme günü yaklaştıkça daha da tedirgin olacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Çocuğunu Paridi’ye vermeyeceğini söyleyen Rada, yeni bir plan hazırlayıp evden kaçmaya çalışacak. Diğer taraftan ise Urmila ve Kinjal tartışacak. Daval ise Kinjal’e tokat atacak. Bu duruma oldukça sevinen Urmila, ortalığı karıştırmayı sürdürecek.