Masum 314. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 30 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 314. Bölümünde Rada evden kaçacak ve Modi ailesi onu aramaya başlayacak. Rada daha sonra Gopi’yi arayacak ve bazı şartları yerine getirmeleri durumunda bebeği görmelerine izin verebileceğini söyleyecek. Kokila ise şartlarını kabul edeceklerini kaydedecek. Rada, gazeteye ilan vermelerini, şikayet edilmeyeceğine ve akıl hastası olmadığına dair beyanda bulunmalarını isteyecek. Kokila bu istekler karşısında fenalaşırken, Gopi isteklerin yerine getirileceğini kaydedecek. Paridi ise bedava yemek dağıtılan bir yere gidip beklemeye başlayacak ve Jigar’a, Rada’nın parası olmadığı için mutlaka oraya geleceğini söyleyecek. Paridi ve Jigar Rada’yı beklerken o çıkıp gelecek ve yemek yiyecek. Rada ikili görüp oradan hızla uzaklaşacak. Paridi ise Rada’yı kaçarken görüp onu takip etmeye başlayacak. Ancak Rada onu atlatmayı başaracak.

Masum 314. Bölüm fragmanı özeti izle 30 Ocak 2021 Cumartesi

Masum 314. Bölüm fragmanı özeti olan 30 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin 314. Bölümünde Rada, Gopi’yi arayacak ve Paridi ile Jigar’ın kendisini aramayı bırakmalarını isteyecek. Aksi durumda ise bebeğe zarar vereceğini dile getirecek. Kokila ağlamaya başlayacak. Gopi ise Rada’nın acımasız biri olduğunu söyleyip isteklerini yerine getirme sözü verecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Rada bebeği bir arabaya koyacak. Kısa süre sonra geri döndüğünde ise bebeği yerinde bulmayacak. Modi ailesinin bebeği aldığını düşünüp Modi evine gidecek. Bu sırada Gopi, Ahem’e Rada konusunda yanıldığını söyleyecek. Rada ise onları dinleyecek ve bebeğin onlarda olmadığını anlayacak.