Masum 315. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı 31 Ocak 2021 Pazar Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 315. Bölümünde Rada, yeniden izini kaybettirdikten sonra Gopi’yi arayıp Raşi’yi onlara vermenin karşılığında para isteyecek. Gopi, Ahem’e durumu bildirecek ve paralar hazırlanacak. Rada, bir nehrin kenarında buluşma şartını öne sürecek. Gopi’ye oyuncak bebeği verirken kendisi parayı alıp kaçacak. Kokila ve Gopi ise Raşi bebeği alamadığı için yıkılacak. Modi ailesini parmağında oynatan Rada, yeni bir planla yeniden harekete geçecek. Gopi ile yeniden buluşmak isteyecek ve Gopi geldiğinde bebeği nehre atacak. Gopi, hiç düşünmeden nehre atlayacak ve yine kandırıldığını anlayacak. Rada’nın hareketlerinden dolayı öfkelenen Gopi’yi bekleyen sürpriz ise 315. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum 315. Bölüm fragmanı özeti izle 31 Ocak Pazar

Masum 315. Bölüm fragmanı özeti olan 31 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 315. Bölümünde Rada, Gopi’yi arayıp Raşi bebek için fidye isteyecek. Gopi ise bebeği kurtarmak için her şeyi göze alacak. Gopi her seferinde bir oyunla karşılaşacak ve öfkeden deliye dönecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı son bölüm özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümüne Rada’nın oyunları damga vuracak. Modi ailesi ile uğraşmaya devam eden Rada, bebeği verme vaadi ile Gopi ve Kokila’ya eziyet etmeyi sürdürecek.