Masum 317. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Masum 2 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 317. Bölümünde Gopi, Rada’yı öldürdüğü için hapse girecek ve uzun yıllar kaldıktan sonra çıkıp Modi evine dönecek. Ancak aradan geçen yıllar boyunca Modi ailesinde birçok şeyin değiştiğini görüp üzülecek. Soluğu Modi ailesinin yanında alan Gopi, eve döndüğünde ilk olarak Raşi ile karşılaşacak. Birer genç kız olan Mira ve Vidya’nın ise sürekli olarak didiştiğini görecek. Vidya, ablası Mira yüzünden sürekli sıkıntı çekecek. Gopi, Raşi’nin kendisine anne demesi ile büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Raşi’nin Jigar’ın öz babası olduğunu bilmediğini de anlayacak ve ne yapacağını şaşıracak. Gopi’nin bu yeni hayata uyum sağlayıp sağlayamayacağı ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

Masum 317. Bölüm fragmanı özeti son bölüm tanıtımı izle

Masum 317. Bölüm fragmanı özeti son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 317. Bölümünde Gopi’yi büyük sürprizler bekliyor. Hapisten çıkıp ailenin yanına dönen Gopi büyük bir boşluğa düşecek. Yeni hayatına adapte olmakta zorlanan Gopi’yi yeni maceralar bekliyor olacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 2 Şubat 2021 Salı özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 2 Şubat 2021 Salı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. 10 yıllık bir zaman atlaması yaşayan dizinin son bölümünde, Modi konağında nelerin değiştiği ekranlara yansıyacak. Gopi, Modi ailesinden ayrı kaldığı yıllar boyunca birçok şeyin aynısı gibi kalmadığını anlayacak.