Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri tüm heyecanı ile yayınını sürdürüyor. Masum 318. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Masum 3 Şubat 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 318. Bölümünde Gopi, Ahem’in evi terk ettiğini ve ailesinin dağıldığını görüp büyük üzüntü yaşayacak. Modi ailesinin üyeleri ile yüzleşen Gopi, onlardan hesap soracak. Gopi, Kinjal’in Kokila’yı kovup onun yerine geçtiğini de öğrenecek ve öfkeden deliye dönecek Gopi, Kinjal’e dersini vermekte geç kalmayacak. Modi ailesini yeniden bir araya getirmek için yemin eden Gopi, tüm gücü ile Kinjal’in karşısında duracak. Ahem’in Mumbai’de yaşadığını öğrenen Gopi, Jigar ile birlikte onu geri getirmek için yola çıkacak. Gopi ile Ahem’in buluşmasında neler yaşanacağı sorusu da dizinin 318. Bölümünde yanıt bulacak. Masum dizisinin merakla beklenen yeni bölümü Çarşamba günü saat 15.20’de ekranlarda olacak.

Masum 318. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 318. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin 318. Bölümünde Gopi, ailenin paramparça olduğunu görecek. Kinjal’e rağmen ailesini bir araya toplamaya çalışacak. Ahem’in peşinden Mumbai’ye giden Gopi büyük bir sürprizle karşılaşacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 3 Şubat 2021 Çarşamba özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 3 Şubat 2021 Çarşamba özeti ekranlardaki yerini aldı. Yayınlandığı günlerde önemli izlenme rakamlarına erişen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımı, Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam edecek. Masum dizisinin son bölümünde Gopi zor bir durumla baş etmeye çalışacak.