Masum 319. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan Masum dizisi 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 319. Bölümünde Gopi ve Jigar, Ahem’i bulmak umudu ile Mumbai şehrine gidecekler. Gopi, Ahem’in adresini bulacak ancak o adrese gittiğinde kapıyı Mansi isminde bir kadın açacak. Mansi, karşısında bir anda Gopi’yi görüp büyük şaşkınlık yaşayacak ancak Ahem ve kızlarının o evde yaşadığını Gopi’ye söylemeyecek. Ahem’i bulamadığını düşünen Gopi büyük hayal kırıklığı yaşayacak ve umutları sönecek. Gopi daha sonra Jigar ile birlikte havaalanına dönüş yoluna girecek. Yolda Ahem’i gören Gopi, çok heyecanlanacak. Hemen arabayı durduran Gopi, Ahem’in peşinden gidecek. Ahem’i takip eden Gopi, büyük bir sürprizle karşılaşacak ve her şeyi daha iyi anlayacak. Masum dizisinin 319. Bölümünde Ahem’in nerede olduğu ve ne yaptığı soruları da yanıt bulacak. Hint dizisinin 319. Bölümü Perşembe günü saat 15.20’de ekranlarda olacak.

Masum 319. Bölüm fragmanı özeti son bölüm izle Kanal 7

Masum 319. Bölüm fragmanı son bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 319. Bölümünde Gopi, ailesinin yeniden bir araya getirme umudu ile Ahem’in peşinden gidecek. Gittiği yerde Mansi ile karşılaşan Gopi, Ahem’in izini bulamadığını düşünerek umutsuzluğa kapılacak. Modi konağına dönmek için harekete geçen Gopi, yolda Ahem’i görecek ve peşine düşecek.

Masum yeni bölüm fragmanı 4 Şubat Perşembe özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 4 Şubat 2021 Perşembe özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yayınlandığı günlerde Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masum dizisinin 319. Bölümünde Gopi nihayet Ahem’e kavuşacak. Ancak bu kavuşma beklediği gibi olmayacak.