Masum 320. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm 5 Şubat 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum dizisinin 320. Bölümünde Gopi, Ahem’le yüzleşmekten çekinecek ancak Kokila Gopi’ye bu konuda ısrarcı olacak. Kokila’nın sözlerine kulak veren Gopi, soluğu Ahem’in yanında alacak. Ahem kapıyı açıp karşısında Gopi’yi görecek ve büyük şaşkınlık yaşayacak. Ahem, Gopi’ye sarılmak üzere hamle yaparken aklına kendine verdiği sözler gelecek ve bu hareketinden vazgeçecek. Gopi, Ahem’e derdini anlatmaya çalışacak ancak Ahem onu dinlemeyecek ve evden kovacak. Ahem’in hakaretlerine daha fazla dayanamayan Gopi, kızlarını kötü yetiştirdiği için Ahem’e kızacak. Anne ve babasının tartıştığını duyan Vidya ve Mira ise aşağı inecekler. Gopi’nin sonunda kızları ile karşılaşıp karşılaşamayacağı sorusu da Masum dizisinin 320. Bölümünde yanıt bulacak. Masum dizisi son bölümü olan 320. Bölümü Cuma günü saat 15.20’de ekranlarda yerini alacak.

Masum 320. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 320. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum Hint dizisinin 320. Bölümünde Ahem, yıllar sonra karısı Gopi’yi karşısında görecek. İkili bir süre tartıştıktan sonra Ahem Gopi’yi evden göndermeye çalışacak. Gopi ise kızlarının kötü yetişmesinden Ahem’i sorumlu tutacak. Babaları Ahem’in bir kadınla tartışmalarını duyan kızlar ise aşağı inecekler. Büyük buluşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 320. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 5 Şubat Cuma özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 5 Şubat 2021 Cuma özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hapishaneden çıktıktan sonra her şeyin dağılmış olduğunu gören Gopi, hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamayacak. Ailesinin yeniden bir araya getirmek isteyen Gopi’yi zorlu bir süreç bekliyor olacak. Gopi’nin mücadelesi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürecek.