Masum 321. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm 6 Şubat 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 321. Bölümünde Gopi, Ahem’in evine gittiğinde Mira ve Vidya ile yüzleşecek. Ahem’e kızlarını yetiştiremediği için kızacak ve kızları ile konuşmak isteyecek. Mira annesine çok öfkeli olacak. Vidya ise Gopi’ye karşı daha ılımlı davranacak. Ancak Mira kardeşini etkileyecek ve onu kendi tarafına çekmeyi başaracak. Ahem, Gopi’ye olan öfkesinden dolayı Mansi ile evlenme kararı alacak. Mira ve Vidya ise babalarının nişanı için hazırlık yapmaya başlayacak. Gopi, Ahem’in kendisini sevmesi durumunda nişanlanmayacağını söyleyecek. Gopi, Jigar’ın ısrarlarına rağmen nişanı engellemek için hiçbir şey yapmayacak. Jigar’ın Gopi’yi ikna edip edemeyeceği ise Masum dizisinin 321. Bölümünde ortaya çıkacak.

Masum 321. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 321. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 321. Bölümünde Gopi, kızlarının kendisine olan tepkisinden dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Gopi, kızlarının kendisini ve yaşadıklarını anlamadığını düşünecek. Ahem ise Gopi’ye öfke dolu olduğundan Mansi ile evlenmek isteyecek. Jigar bu evliliğe engel olmaya çalışacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 6 Şubat 2021 Cumartesi

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 6 Şubat 2021 Cumartesi tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin son bölümünde Gopi, tamamen umutsuzluğa kapılacak. Kızları tarafından anlaşılmayan, kocası tarafından terk edilen Gopi, Ahem’in evleneceği gerçeği ile de yüz yüze gelecek. Gopi’nin bundan sonra ne yapacağı ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak.