Masum 322. Bölüm fragmanı özeti olan 7 Şubat 2021 Pazar Masum yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Masum’un 322. Bölümünde Kokila, nişanın yapıldığı yere gelecek ve Ahem’in Mansi ile nişanlanmasına izin vermeyeceğini söyleyecek. Ahem’in zaten bir karısı olduğunu söyleyen Kokila, yüzüğün takılmasını engellemeye çalışacak. Ahem ise annesine karşı gelecek ve Kokila’yı sert bir şekilde susturacak. Üzüntüye dayanamayan Kokila bir anda yere yığılacak. Kokila’yı yerde gören Ahem nişanı bırakıp onu hastaneye kaldıracak. Hastanede Kokila’nın iyi olduğunu ve kendisine geldiğini öğrenen Ahem, tüm gelişmelerden Gopi’yi sorumlu tutacak. Gopi ise daha fazla dayanamayacak ve Ahem’e büyük bir ders verecek. Gopi’nin sert tavrının Ahem’in aklını başına getirip getirmeyeceği Masum dizisinin 322. Bölümünde ortaya çıkacak. İlgiyle takip edilen Hint yapımının 322. Bölümü Pazar günü saat 16.00’da yayınlanacak.

Masum 322. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 322. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum Hint dizisinin 322. Bölümünde Kokila, fenalık geçirip yere düşecek. Ahem, nişanı bırakıp annesini hastaneye götürecek. Gopi ile yine tartışan Ahem, her şeyin kötü gitmesinin sebebi olarak Gopi’yi gösterecek. Gopi ise Ahem’e dersini verecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle 7 Şubat Pazar

Masum yeni bölüm fragmanı 7 Şubat Pazar özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum Hint dizisinin 322. Bölümünde Modi ailesindeki karışıklık devam edecek. Tolu ve Molu aile bireylerini sakinleştirmeye çalışırken, Paridi’nin gergin bekleyişi sürecek. Kinjal ise olup bitenleri yakından izlemeye devam edecek.

Masum dizisi Gopi kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?