Masum 324. Bölüm fragmanı özeti olan 9 Şubat 2021 Salı Masum yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 324. Bölümünde Mira, Urmila’nın evindeki şartlardan dolayı rahatsızlık duyacak ve Modi konağına taşınacak. Urmila ise Mansi’ye hakaret edip, onun Ahem’in yanında yeri olmadığını söyleyecek. Mansi, hakaretlere daha fazla dayanamayacak ve evden ayrılmak isteyecek. Mira ise Samar ve Sahir’in şakalarına dayanamayacak ve onunla gitmek isteyecek. Masum dizisinin 324. Bölümünde, ailesini bir araya getirmeye çalışan Kokila, Mira’nın Mumbai’ye geri gitmesine engel olmaya çalışacak ve Mansi’nin de Modi ailesinin evinde yaşaması önerisini ortaya atacak. Ahem ve Mansi ise Kokila’nın bu teklifini kabul edecek. Ahem ile Gopi’yi yeniden bir araya getirmeye çalışan Kokila’nın aklından geçenler Hint dizisinin 324. Bölümünde ortaya çıkacak.

Masum 324. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 324. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen son bölümünde Kokila, Mansi’nin Modi konağında kalmasını isteyecek. Onun yokluğundan Ahem ile Gopi’yi bir araya getirmeye çalışan Kokila’nın planları dizinin 324. Bölümünde izleyicilerle buluşacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti 9 Şubat 2021 Salı

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 9 Şubat 2021 Salı tanıtımı dizi severlerle buluştu. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint yapımının 324. Bölümü Salı günü saat 15.20’de ekranlarda yerini alacak. Günlük olarak yayınlanan dizi yine büyük heyecan yaratacak.

Masum dizisi kaç yılında çekildi, nerede çekildi?