Masum 326. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm Masum 11 Şubat Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının hesaplarından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 326. Bölümünde Kokila, hastanede ölümle yüz yüze gelecek. Ahem ve Gopi ise Kokila için dua etmeye devam edecek. Ahem ile Gopi’nin bir arada olduğunu gören Mansi, ikisinin yakınlaşmasından korkacak. Kokila ise Ahem ile Gopi’nin sesini duyup gözlerini açacak. Masum Hint dizisinin 326. Bölümünde Kokila’nın birden kendine gelmesi herkesi şaşırtacak. Modi ailesi Kokila’nın yeniden hayata dönmesi ile büyük mutluluk yaşayacak. Ahem ve Gopi, Kokila’nın yanında refakatçi olarak kalacaklar. Mansi ikisini yalnız bırakmak istemeyecek ancak Ahem gitmelerini söyleyecek. Mansi daha sonra bir bahane ile hastaneye dönecek ve ikisini yan yana görüp bu duruma çok bozulacak. Masum dizisinin yeni bölümünde Mira da Mansi’nin yanında yer alacak ve Gopi’yi eleştirmeye devam edecek. Ahem, Mansi’nin Mira’yı dolduruşa getirdiğini söyleyip tepki gösterecek. Masum dizisinin 326. Bölümü Kanal 7 ekranlarında Perşembe günü saat 15.20’de yayınlanacak.

Masum 326. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 326. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 326. Bölümünde Kokila, Ahem ve Gopi’nin sesini duyup ölümden dönecek. Ahem ile Gopi’nin yakınlaşmasına bozulan Mansi ise onları yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacak. Mansi’nin en büyük destekçisi ise Mira olacak. Ahem ise Mansi’nin hareketlerinden rahatsız olup ona tepkisini dile getirecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti 11 Şubat Perşembe

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve ilgiyle izlenen Hint yapımının son bölümünde yine heyecan katlanacak. Dizi severleri ekran başına kilitleyen Hint dizisinin 326. Bölümünde Gopi ile Ahem’in yakınlaşması izleyicilerle buluşacak.

Masum Hint dizisi başrol oyuncuları Kanal 7

  • Devoleena Bhattacharjee (Gopi)
  • Rupal Patel (Kokila)
  • Mohammad Nazim (Ahem)
  • Vandana Vithlani (Urmila)
  • Vishal Singh (Jigar)
  • Firoza Khan (Kinjal)
  • Swati Shah (Hetal)