Masum 343. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Masum Hint dizisinin 28 Şubat Pazar özeti tanıtımı yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde, Modi konağında yaşanan her şeyin sorumlusunun Raşi olduğu anlaşılacak. Raşi’nin, Rada’yı öldürdüğü için Gopi’yi öldürmek istediği ortaya çıkacak. Gopi’den kurtulmak için her yolu deneyen Raşi, bunları neden yaptığını söyleyince herkes büyük bir şok yaşayacak. Masum 343. Bölümünde Paridi, tüm gerçekleri Raşi’ye anlatacak. Raşi’nin öz annesi Rada ile ilgili gerçekleri bilmesini sağlayacak. Paridi, Raşi’nin ileri yıllarda Rada gibi olabileceğini düşünecek ve onu Modi konağından uzaklaştırmanın yollarını arayacak. Jigar ise Paridi’ye engel olmak için uğraşacak. Masum yeni bölüm fragmanı tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Masum dizisinin son bölümünde Paridi, Jigar ile aynı fikirde olmadığını anlayıp ona göre bir plan yapacak.

Masum 343. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 343. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Hint dizisinin son bölümünde Modi ailesi, Raşi’nin Gopi’yi öldürmeye çalıştığını anlayacak. Paridi ise bunu fırsat bilerek Raşi’yi evden kovacak. Kocası tarafından destek görmeyen Paridi, yeni bir planla devam edecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Raşi, okuduğu kitaptan etkilenip Gopi’yi öldürmeye çalıştığını söyleyecek. Kokila ise bunu neden yaptığını soracak. Raşi, annesinin Gopi tarafından öldürüldüğünü, bu yüzden ondan kurtulmak istediğini dile getirecek.

Masum 28 Şubat Pazar özeti fragmanı izle

Masum dizisi 28 Şubat Pazar özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 343. Bölümünde Raşi, kendisinin Gopi’yi öldürmek için doğduğunu söyleyecek. Mira ise temize çıktığı için sevinecek ve Kokila’ya yüklenmeye başlayacak. Kokila ise Mira’dan özür dileyecek.