Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerle buluşmaya devam eden Masum dizisi 351. Bölümü ile yayında olacak. Masum 351. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen son bölümünde Gora, planını uygulamaya koymak için oğlu Daram’ı yanına çağıracak. Modi konağına gelen Daram, evdekilerle tanışacak ve onu ailelerine kabul edecekler. Şarvan ise Daram’ı gördüğünde önce şaşıracak, daha sonra ise öfkeden deliye dönecek. Gora ise Daram ile Şarvan arasındaki sorunu ötelemek için her yolu deneyecek. Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 351. Bölümünde Gora ve Daram, Modi konağında herkes uyuduktan sonra planlarını uygulamak için harekete geçecekler. Gora, Daram’la konuşacak ve bir zamanlar kardeşinin öldüğünü, bunun sorumlusunun ise Kokila olduğunu dile getirecek. Gora, Kokila’dan büyük bir intikam alacağını söyleyecek. Bu sırada onları dinleyen sürpriz bir isim olacak. Urmala, Gora ve Daram’ın konuşmalarının tümüne şahit olacak. Urmila’nın gerçekleri Modi ailesine anlatıp anlatmayacağı sorusu 351. Bölümde yanıt bulacak.

Masum 351. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Masum dizisi 351. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Gora, bir süredir beklenen planını uygulamaya koyacak. Gora, kardeşinin intikamını Kokila’dan almak için oğlu Daram’dan yardım isteyecek. Urmila ise ikilinin planlarını duyacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 351. Bölümünde heyecan daha da tırmanacak. Temponun arttığı bir bölümde Gora, intikam planını harekete geçirecek.

Masum 8 Mart Pazartesi fragmanı özeti oku

Hint Masum dizisi 8 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Gora, Daram ile konuşacak ve geçmişte yaşadıkları acıları ona hatırlatacak. Kokila yüzünden köylerinden dışlandıklarını, kardeşinin bu utançla yaşayamadığını ve kendi canına kıydığını söyleyen Gora, Ahem ve Gopi’ye büyük bir acı yaşatıp, Modi ailesinin servetini elinden alıp intikamını alacağını söyleyecek.