Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor. Masum 352. Bölüm fragmanı özeti olan 9 Mart Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 352. Bölümünde Mira, Vidya’nın Şarvan ile evliliğinin tamamlanmaması için elinden gelen her şeyi yapacak ve tüm Modi ailesine karşısına alacak. Mira, kardeşinin yaşını da düşünerek hayatını kurtarmak isteyecek ve nişan esnasında olay çıkaracak. Gora ise ilk teklifi Mira’ya yaptıklarını ancak kabul etmediğini, bunun üzerine akıllarına Vidya geldiğini söyleyip, Mira’nın şimdi Vidya’yı kıskanmaya başladığını dile getirecek. Kokila ise Mira’yı susturamayacağını anlayınca onu odasına kilitleyecek. Kokila, Mira’nın nişanda olmayacağını kaydedecek. Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Hint yapımının yeni bölümünde Gopi, nişan töreni sona erdikten sonra Mira’yı merak edecek. Modi ailesi bireyleri ise düğünün tamamlanması için Gora’nın evine gidecekler. Gora daha sonra birlikte dans etmek için Kokila’yı dans edilen piste çağıracak. Kokila’yı sürekli bir şeylere zorlamaya devam eden Gora’nın aklından nelerin geçtiği yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Masum 352. Bölüm fragmanı 9 Mart Salı özeti

Masum Hint dizisi 352. Bölüm fragmanı 9 Mart 2021 Salı özeti yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen 352. Bölümünde Mira, Vidya ile Şarvan’ın nişan törenine mani olmaya çalışacak ancak bu konuda başarısız olacak. Şarvan ile Vidya nişanlanacak. Daha sonra düğün için Gora’nın evine gidecekler. Kokila da Gora’nın evine gidenler arasında yer alacak.

Masum yeni bölüm fragmanı izle ve oku Kanal 7

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Kokila’nın yaşadığı zor anlar ekrana gelecek. Gora’nın planları dizinin 352. Bölümünde ortaya çıkacak.

Masum dizisi Ahem Modi kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, son hali, dini nedir?