Masum 353. Bölüm fragmanı özeti olan 10 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint yapımının merakla beklenen 353. Bölümünde Mira düğüne katılabilmek için, Şarvan ile Vidya’nın evliliğine onay vermiş gibi görünecek. Gora ise Mira’yı düğünde görecek ve Mira’nın mutlaka bir iş çevireceğini anlayacak. Hint dizisinin 353. Bölümünde Gopi, Gora’nın evinde dolaşırken bir odaya girecek ve odada Gora’nın ölen kardeşinin fotoğrafını görecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde Gopi, evde çalışan hizmetliye, fotoğrafın kime ait olduğunu soracak. Gopi daha sonra Gora’nın kendilerine yalan söylediğini anlayacak ve ondan şüphelenmeye başlayacak. Masum’un yeni bölümünde Gopi, aklından geçenleri herkesin içinde dile getirecek. Daram ise bu duruma tepki gösterecek. Daram, düğünü iptal etmek istediğini söyleyince Kokila duruma müdahale etmeye çalışacak.

Masum 353. Bölüm fragmanı 10 Mart özeti izle

Masum Hint dizisi 353. Bölüm fragmanı 10 Mart özeti yayına girdi. Dizinin 353. Bölümünde Gopi, Gora’nın herkesten sakladığı fotoğrafı görecek ve onun amacının farklı olduğunu anlayacak. Gopi, bunu herkesin içinde ortaya çıkarmaya çalışacak. Daram ise düğünü iptal etmeye çalışacak. Kokila’nın duydukları karşısında ne yapacağı sorusu son bölümde yanıt bulacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Hint yapımı Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümüne Gopi ile Ahem’in dansı damga vuracak. İkili, kızlarının en mutlu gününde dans edecekler. Gopi daha sonra büyük bir gizemi aydınlatacak.