Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınını sürdürüyor. Masum 359. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 359. Bölümünde Gora, Vidya’dan bir tören başlatmasını isteyecek. Vidya’nın perdenin arkasında asılı olan bir fotoğrafa vurmasını isteyecek. Vidya bunun ne anlama geldiğini anlamaya çalışırken, Gora, planını uygulamak için her yolu deneyecek. Vidya ise perdenin arkasında kimin fotoğrafı olduğunu öğrenmeye çalışacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Vidya, perdeyi açıp baktığında Kokila’nın fotoğrafını görecek ve bu duruma çok şaşıracak. Vidya, babaannesine hakaret edilmesine izin vermeyeceğini dile getirecek. Vidya, fotoğrafı bulunduğu yerden indirmeye çalışacak. Gora ise Vidya’ya engel olmak isteyecek. Bu karmaşa devam ederken Ahem gelecek ve kızına yardım edecek. Daram ve Ahem birbirlerinin boğazına yapışacak ve kavgaya tutuşacaklar. Ahem, Vidya’yı alıp Modi konağına götürmeye çalışacak. Vidya’nın bunu kabul edip etmeyeceği sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Masum 359. Bölüm fragmanı özeti izle yeni bölüm

Masum Hint dizisi 359. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 359. Bölümünde Ahem, Vidya’yı evine getirmek isteyecek ve Gora’nın evine gidecek. Ahem, Vidya’yı eve dönmeye ikna etmeye çalışacak. Vidya’nın cevabı yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Masum 16 Mart özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum dizisi 16 Mart Salı özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila) ve Mohammad Nazim (Ahem) isimlerinin paylaştığı dizide ayrıca Vandana Vithlani (Urmila), Vishal Singh (Jigar), Firoza Khan (Kinjal), Tanya Sharma (Mira) ve Swati Shah (Hetal) rol alıyor.

Ahem Modi son hali, gerçek adı ne, kaç yaşında, dini nedir?