Ekranların en çok izlenen Hint yapımlarından olan Masum dizisi 361. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Masum 361. Bölüm fragmanı özeti olan 18 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin büyük bir merakla beklenen 361. Bölümünde Gopi’nin annesi Madu, uzun yıllar sonra ortaya çıkacak. Annesini gören Gopi, büyük şaşkınlık yaşayacak. Gopi ayrıca Sona adını taşıyan bir kız kardeşe sahip olduğunu da öğrenecek. Gopi, annesi ve kardeşini Modi konağına götürmeye çalışacak ancak Madu, Kokila’yı öne sürerek gitmeyi reddedecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Hint yapımının yeni bölümünde Mira, yaşadıkları evde Vidya’ya karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Gora da Mira’yı Vidya’ya karşı kışkırtmaya devam edecek. Vidya’ya büyük bir öfke duyan Mira, bulduğu her fırsatta onu küçümsemeye çalışacak. Mira ile Vidya’nın arasını tamamen açmak ve aralarındaki kardeşlik bağını koparmak isteyen Gora’nın bu konuda başarıya ulaşıp ulaşamayacağı sorusu dizinin 361. Bölümünde yanıt bulacak.

Masum 361. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Masum dizisi 361. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 361. Bölümünde Gopi’nin annesi ortaya çıkacak ve tüm dengeleri değiştirecek. Gora ise Mira ile Vidya’yı birbirine düşman etmeye çalışacak. Gora, Mira’yı sürekli kışkırtıp Vidya’ya karşı dolduracak.

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin başrollerinde Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila) ve Mohammad Nazim (Ahem) rol alıyor. Dizide ayrıca Vandana Vithlani (Urmila), Vishal Singh (Jigar), Firoza Khan (Kinjal), Tanya Sharma (Mira) ve Swati Shah (Hetal) yer alıyor.

Masum 18 Mart özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum Hint dizisi 18 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hindistan’da 2010 – 2017 yılları arasında yayınlanan dizi Kanal 7 ekranlarında tekrar bölümleri ile yayınlanıyor. Dizinin 361. Bölümü Perşembe günü yayında olacak.

Masum dizisi Gopi kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne, son hali, dini nedir?