Masum Hint dizisi yeni bölümleri aynı heyecanla her gün Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşmayı sürdürüyor. Masum 368. Bölüm fragmanı özeti olan 25 Mart Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 368. Bölümünde Gora, bir yolunu bulacak ve Ahem’i alevlerin ortasında bırakacak. Gopi ise Ahem’i o alevlerden kurtarmak için her yolu deneyecek. Kokila ise bir süre sonra kendine gelecek ve olup bitenleri öğrenecek. Çok sinirlenen Kokila Gora’nın evine gidecek. Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Kokila ve Gopi, Ahem’i kurtaracaklar ve onu hastaneye götürecekler. Mira ise tüm gelişmelerin ardından Gora’ya savaş açacak. Mira, Gora’nın sinirlenebileceği her şeyi yapmaya başlayacak. Kokila, Gora’nın evine gidip, çocukların iyiliği için onunla barışabileceğini dile getirecek. Kokila, bunun için Gora’nın istediği her şeyi yapacağını kaydedecek. Gora ise kötülüklerine devam edecek. Mira’yı rezil etmek için harekete geçen Gora, onun elbisesinin yırtılmasını sağlayacak. Ancak Gora, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. Masum dizisinin 368. Bölümünde Kokila, artık tüm yaşananlara bir dur demek için adım atacak.

Masum 368. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum Hint dizisi 368. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 368. Bölümünde Kokila, Gora’nın evine gidip onunla barışmak istediğini söyleyecek. Gora ise Kokila’dan geçmişin intikamını almak isteyecek. Gora’nın Kokila’ya ne cevap vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Gopi Modi

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizi severlerle buluşan tanıtım büyük heyecan yarattı. Tanıtıma Hetal’in Gopi’ye söylediği sözler damga vurdu. Dizinin yeni bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Gora’nın Mira’ya yaptığı kötülükler ve Mira’nın bu hareketlere vereceği cevaplar yeni bölümde ekranlara gelecek.

Masum 25 Mart özeti fragmanı izle

Masum dizisi 25 Mart 2021 Perşembe özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin başrollerini Devoleena Bhattacharjee (Gopi), Rupal Patel (Kokila) ve Mohammad Nazim (Ahem) paylaşıyor. Dizide ayrıca Vandana Vithlani (Urmila), Vishal Singh (Jigar), Firoza Khan (Kinjal), Tanya Sharma (Mira) ve Swati Shah (Hetal) rol alıyor.

Ahem Modi