Hint dizisi Masum 369. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum 369. Bölüm fragmanı özeti olan 26 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 369. Bölümünde Gora, Mira’nın elbisesini öğütücüye kendisinin koymadığını Daram’a anlatmaya çalışacak. Mira’nın kızı gibi olduğunu söyleyen Gora, böyle bir şey asla yapmayacağını söyleyip Daram’ı kandıracak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Gora, Daram’ın Mira’nın tarafını tutacağını düşünmeye başlayacak ve bunun olmaması için yeni tedbirler almak isteyecek. Diğer taraftan ise Gopi ve Ahem, çocukların eski fotoğraflarına bakarak, zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını kaydedecek. Gopi, 2 kızlarının büyüdüğünü söyleyince, Ahem buna tepki gösterecek ve kendisinin sadece bir kızı olduğunu dile getirecek.

Masum 369. Bölüm fragmanı özeti izle

Masum dizisi 369. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Gora, Daram’ın Mira’ya karşı bir şeyler hissetmeye başladığını anlayacak ve önlem alacak. Mira ise Gora’nın yaptıklarından sonra kendine gelemeyecek. Daram, bu süreçte Mira’ya yardımcı olacak. Mira, Daram sayesinde kendisini daha güçlü hissedecek ve içindeki öfkeyi boşaltmak için öğütücüyü parçalamak isteyecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gora, Mira’nın sinirli halinden korkmaya başlayacak. Yaptıklarının ortaya çıkması durumunda Mira’nın kendisini de dövebileceğini düşünecek. Diğer taraftan ise Kokila bir plan yapacak ve Urmila’nın Gora’nın evine yerleşmesini sağlayacak.

Masum 26 Mart Cuma özeti fragmanı izle ve oku

Masum dizisi 26 Mart 2021 Cuma özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 369. Bölümünde Urmila, Kokila’nın casusu olarak Gora’nın evine yerleşecek. Mira’nın bu planı anlayıp anlamayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

AHEM MODİ