Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Hint yapımı Masum dizisinin 383. Bölümü yayında olacak. Masum 383. Bölüm fragmanı özeti olan 9 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 383. Bölümünde Gopi, günlerdir garip davranışlarda bulunan Kokila’nın aslında onu taklit etmeye çalışan Premnata olduğunu öğrenecek. Premnata ise Gopi’yi gerçekleri açıklaması durumunda Kokila’yı öldürmekle tehdit edecek.

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Premnata, Kokila’yı Urmila’nın evine kapatacak ve etrafını elektrik kabloları ile çevirecek. Urmila ise Gopi ile konuşacak ve evinde garip bir durumun olduğunu kaydedecek. Gopi’nin aklına Kokila’nın orada olacağı fikri gelecek. Gopi, Kokila’yı bir an önce kurtarmak için harekete geçecek. Gopi’nin bu konuda başarılı olup olmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Masum 383. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Masum dizisi 383. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde Gopi, Premnata’nın Kokila’nın yerine geçtiğini anlayacak ve büyük şaşkınlık yaşayacak. Kokila’yı kurtarmaya çalışan Gopi, onun Urmila’nın evinde olduğunu öğrenecek.

Ahem Modi

Hint dizisi Masum yeni bölüm fragmanı özeti

Hint yapımı Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Kokila’yı kurtarmak isterken büyük bir sürprizle karşılaşacak. Aslında kurtardığı kişinin Kokila olmadığını anladığında iş işten geçmiş olacak.

Masum 9 Nisan Cuma özeti fragmanı

Masum dizisi 9 Nisan 2021 Cuma özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 383. Bölümünde heyecan daha da yükselecek. Premnata’nın planları yine Modi ailesini karıştıracak. Bu durumdan en çok etkilenen ise yine Gopi olacak.

Masum dizisi oyuncuları isimleri

  • Devoleena Bhattacharjee (Gopi)
  • Rupal Patel (Kokila)
  • Mohammad Nazim (Ahem)
  • Vandana Vithlani (Urmila)
  • Vishal Singh (Jigar)
  • Firoza Khan (Kinjal)
  • Tanya Sharma (Mira)
  • Swati Shah (Hetal)

Gopi Modi (Kanal 7 Masum dizisi)