Masum dizisi yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi’nin tuzakları ile konakta küçük düşen Gopi bir de üzerine Ahem'den ve Kokila’dan fırça yiyecek. Kendisine yapılanlardan habersiz olan Gopi, Rashi’den Ahem için yardım isteyecek ve yine bir sürprizle karşılaşacak. Kendisine sürekli kötülük eden Rashi’nin neler yaptığının farkında olmayan Gopi’yi bekleyen yeni sürprizler 4 Haziran bölümünde ortaya çıkacak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 74. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin ilgisine sunuldu. Zıt karakterli 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü, yine Rashi’nin ve annesinin kötülükleri, Kokila’nın her ikisine göz açtırmamaya çalışması ve Gopi’nin her zaman ki gibi olan bitenlerden habersiz oluşu üzerine kurulan senaryo ile devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da başlayan Masum dizisinin tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 4 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Ekranların heyecanla takip edilen Hint yapımlarından Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Haziran Perşembe özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Rashi’nin sinsi planları sonuç verecek ve Gopi yine Ahem ve Kokila’dan sağlam bir fırça yiyecek. Diğer taraftan Urmila ise Daval’a çalıştığı yerdekilere Modi ailesinin damadı olduğunu söylemesini tavsiye edecek. Bunu duyan Kokila ise öfkesine hakim olamayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 74. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’de günlük yayınlanan Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 74. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümünde Gopi, Ahem’in eşyaları karışmasın diye üzerlerine Ahem’in adını yazmak isteyecek ve bunun için Rashi ablasından yardım isteyecek. Rashi’nin sürprizi Gopi’yi yine zor duruma düşürecek.