Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 40. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisinin yeni bölümünde Rashi ve Urmila, Kokila’yı herkesin içinde küçük düşürmek için bir plan yapacaklar. Tören sırasında büyük şok yaşayan Kokila’nın ne yapacağı son bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 1 Mayıs 2020 Cuma fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Birbirine zıt karakterde olan iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrol oynuyor. Büyük hayran kitlesine sahip olan dizi her gün saat 16.10’da ekranlara gelmeye devam ediyor

MASUM 40. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 40. Bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un son böllümünde Modi ailesinin evinde bayram telaşı yaşanacak. Urmila ise kızını ziyaret edecek. Rashi, Urmila’ya yaşadıklarını anlatınca ikili Kokila’dan intikam almak için plan yapacak. Planını rahat uygulamak isteyen Urmila Gopi’yi yanından uzaklaştıracak. Kokila ve Gopi’nin hazırladığı helvaya kandil yağı koyan Urmila, onların rezil olması için elinden geleni yapacak.

MASUM 1 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi 1 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde, ailece gerçekleştirilen törende Gopi helva dağıtacak. Helvada kandil yağı olduğunu anlayan Kokila ise büyük şok yaşayacak. Herkesin içinde küçük düşen Kokila’nın ne yapacağı son bölümde ortaya çıkacak. Kanal 7’nin sevilen Hindistan yapımı dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor.