Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 44. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisi 44. Bölümü ile devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Urmila, Kinjal’in hamileliğinin ortaya çıkması için bir plan yapacak. Mehta ailesinin Kinjal’ın herkesten sakladığı sırrı öğrenip öğrenmeyeceği yeni bölümde belli olacak. Masum son bölüm fragmanı olan Masum 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı dizi severler ile buluştu. Kanal 7’de her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşan ve zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün ekranlara geldiği Masum dizisi 5 Mayıs bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM 44. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 44. Bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Gopi, Kinjal’in hamile olduğunu öğrenecek ve büyük şok yaşayacak. Kinjal ise gözyaşları içinde Gopi’den yardım isteyecek. Kokila ile konuşmaya karar veren Gopi onu çağıracak fakat Kokila oralı olmayacak.

MASUM 5 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI YAYINLANDI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 5 Mayıs 2020 Salı fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde Urmila, Kinjal’ın bebeğinin babasını ortaya çıkarmak için sinsi bir plan hazırlayacak. Eleş’in ailesinin de katıldığı törende herkesin oynaması için bir oyun hazırlayan Urmila, Kinjal’in hamile olduğunu yazdığı kağıdı da oyun kağıtları arasına koyacak. Mehta ailesinin Kinjal’ın hamileliğini öğrenip öğrenmeyeceği 44. Bölümde ortaya çıkacak.