Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 45. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Masum dizisinin 45. Bölümünde Kokila, bebeğin babasının Umang olduğunu öğrenince Kinjal’ın nişanını bozmak isteyecek. Rashi ise annesi ile birlikte hazırladıkları planın bozulmaması için ona engel olmaya çalışacak. Rashi’nin amacına ulaşıp ulaşmayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Masum son bölüm fragmanı olan Masum 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde yer aldığı ve büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle izlediği Masum dizisi son bölümü ile devam edecek.

MASUM 45. BÖLÜM FRGAMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 45. Bölüm fragmanı yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Gopi, bebeğin babasının Umang olduğunu Kokila’ya söyleyecek. Büyük şok yaşayan Kokila ise soluğu Kinjal’ın yanında alacak. Kızının sakladığı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Kokila, Kinjal’ı evden kovacak. Urmila ise gizli bir numaradan Eleş’i arayıp Kinjal’ın hamile olduğunu söyleyecek. Ne yapacağını şaşıran Eleş durumu ailesi ile paylaşacak.

MASUM 6 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI

Masum dizisi 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Rashi, Kokila’nın planlarını bozmak için olanları annesine anlatacak. Kokila, Kinjal’ın nişanını bozmak için Mehta ailesinin evine gitmeye karar verecek. Rashi ise planlarının bozulmaması için onun Eleş ile konuşmasını engellemeye çalışacak. Masum dizisi 45. Bölümü ile 6 Mayıs Çarşamba günü saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında olacak.