Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 47. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum’un son bölümünde Kokila, Kinjal’in bebeğinin dünyaya gelmesini istemeyecek. Kinjal ise bu durumu Umang’a bildirecek. Kinjal ile evlenmek isteyen Umang’ın gerçek niyetinin ne olduğu 47. Bölümde belli olacak. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı, iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünün ekranlara geldiği Masum dizisi, Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunuyor. Ülkemizde önemli bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümü saat 16.10’da başlayacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Büyük bir heyecanla takip edilen dizinin 47. Bölümünde önemli sürprizler izleyicinin karşısında olacak.

MASUM 47. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 47. Bölüm fragmanı paylaşıma sunuldu. Kanal 7’nin sevilen dizisinin son bölümünde Ahem, bebeğin babasının eski kız arkadaşı Anita’nın kardeşi Umang olduğunu öğrenecek ve soluğu Umang’ın yanında alacak. Kokila ise bebeğin doğmasını istemeyecek ve Kinjal’i doktora götürmek isteyecek. Evdekiler bu karara karşı çıkacak ancak Kokila kararından vazgeçmeyecek.

MASUM 8 MAYIS 2020 CUMA FRAGMANI VE ÖZETİ

Masum dizisinin 8 Mayıs 2020 Cuma fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde Kinjal, olan biteni Umang’a anlatacak. Umang ise Modi ailesinin evine gelecek ve Kinjal ile evlenmek istediğini söyleyecek. Kokila, Umang'ın ai’esinin bu evliliğe ne diyeceğini merak edecek. Umang ise ailesinin yurt dışında olduğunu söyleyecek ve düğünle kendisinin ilgileneceği belirtecek. Umang’ın niyeti 8 Mayıs 2020 bölümünde ortaya çıkacak.