Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 48. Bölüm fragmanı yayına girdi. Kanal 7 dizisi Masum’un yeni bölümünde Umang bir anda ortadan kaybolacak. Ahem ise Umang’ın izini bulacak ve anlattıklarından sonra çok öfkelenecek. Umang, Kinjal ile evlenmeyeceğini söyleyecek. Kinjal ise gerçekleri öğrenip yıkılacak. Köşeye sıkışan Kinjal’in ne yapacağı yeni bölümde belli olacak. Masum son bölüm fragmanı olan Masum 9 2020 fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Birbirlerine tamamen zıt olan Gopi ve Rashi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayına devam ediyor. Masum’un yeni fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 48. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 48. Bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu. Masum’un son bölümünde Kinjal’le evlenmeye söz veren Umang ortadan kaybolacak. Ona ulaşmaya çalışan Kinjal panikleyecek. Ahem ve Jigar ise Umang’ın izini bulacak. Umang, herkesin içinde Kinjal’e hakaret edecek ve Ahem’i küçük düşürecek.

MASUM 9 MAYIS 2020 CUMARTESİ FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi 9 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde, ailesinin onuru için Kokila, Umang’ın karşısına geçecek ve Kinjal ile evlenmesi için ona yalvaracak. Amacına ulaşan Umang ise her şeyi kız kardeşi Anita için yaptığını ve onun intikamını aldığını söyleyecek. Bu sözler karşısında şok olan Kokila ne yapacağını şaşıracak.