Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 49. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum’un yeni bölümünde Urmila yeni bir plan yapacak ve yeğeni Daval’ı Kinjal ile evlendirmek isteyecek. Kokila’nın bu teklife ne cevap vereceği ve gerçek planı anlayıp anlayamayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Gopi ve Rashi’nin öyküsü Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Birbirine zıt olan iki kuzenin hikayesi her gün ekrana geliyor. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 10 Mayıs 2020 Pazar fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 49. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 49. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Kokila, Kinjal’i Amerika’ya göndermeye karar verecek. Urmila ise bir plan yapacak ve Gopi ile konuşacak. Kinjal’i yeğeni Daval ile evlendirmeyi düşünen Urmila bu isteğini Gopi’ye anlatacak ve ondan yardım isteyecek.

MASUM 10 MAYIS 2020 PAZAR FRAGMANI VE ÖZETİ

Masum dizisi 10 Mayıs 2020 Pazar fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum’un son bölümünde , Kinjal’in Amerika’ya gitmesini istemeyen Gopi evlendirilmesi fikrini benimzeyecek. Kinjal aile üyeleri ile vedalaşırken gözyaşlarına boğulacak. Onun bu haline dayanamayan Gopi Urmila’nın teklifini herkese anlatacak. Kokila’nın bu teklife ne yanıt vereceği son bölümde ortaya çıkacak.