Hint yapımları arasında en popüler dizilerden biri olan Masum dizisi 348. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Heyecanın giderek tırmandığı dizinin tanıtımı ekranlara geldi. Masum 5 Şubat Cuma özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtım büyük heyecan yarattı. Hint dizisinin 348. Bölümünde Gora, planını adım adım işlemeye devam edecek. Vidya ile torununu evlendirmek için yeni adımlar atmayı sürdürecek. Vidya ve Şarvan baş başa konuşup önemli bir karar verecekler ve bu kararlarını herkesle paylaşacaklar. İkili, anlaştıklarını ve evleneceklerini kaydedecek. Modi ailesi bu karara sevinecek. Mira ise öfkeden ne yaptığını şaşıracak. Masum yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Hint dizisinin yeni bölümünde Mira, Gora’nın hareketlerine öfkelenecek ve ona hakaret edecek. Kokila ise yine mahcup olacak. Gora, evlilik tarihi ile ilgili Modi ailesine, özellikle Kokila’ya baskı yapacak. Vidya ve Şarvan’ın nişanı için 3 gün sonrasına tarih verilecek.

Masum 5 Şubat Cuma özeti fragmanı

Masum Hint dizisi 5 Şubat 2021 Cuma özeti fragmanı olan 348. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Hint dizisinin 348. Bölümünde Gora, gizemli biri ile telefonda konuşacak. Planın ilk bölümünün sorun çıkmadan hallolduğunu dile getiren Gora, nişana onun da katılmasını isteyecek. Bu gizemli kişinin kim olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Gopi, Vidya’nın acele bir karar aldığını Paridi’ye söyleyecek. Paridi ise Gopi’ye telaşa kapılmaması gerektiğini söyleyecek. Mira ise nişanı durdurmak için harekete geçecek.