Kanal 7’nin sevilen Hint dizilerinden olan Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı olan Masum 51. Bölüm fragmanı ve özeti yayına girdi. Masum’un yeni bölümünde Kinjal aslında hamile olmadığını söyleyecek ve herkesi şoke edecek. Daval ile evlenmek istemeyen Kinjal’in annesini ikna edip edemeyeceği son bölümde ortaya çıkacak. Masum son bölüm fragmanı olan Masum 12 Mayıs 2020 Salı fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Birbirine zıt karakterde olan Gopi ve Rashi’nin öyküsü her gün saat 16.10’da ekrana gelmeye devam ediyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti ve yayın detayları ortaya çıktı.

Masum dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi'nin kim olduğu, gerçek hayat hikayeleri ortaya çıktı!

MASUM 51. BÖLÜM FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde Daval ile evlenmek istemeyen Kinjal, hamile olmadığını itiraf edecek. Bu haberle sarsılan Kokila ise ne yapacağını şaşıracak. Modi ailesi büyük bir şok yaşayacak. Rashi, Daval ile evliliğin gerçekleşmemesinden korkacak.

MASUM 12 MAYIS 2020 SALI FRAGMANI VE ÖZETİ GELDİ

Masum dizisi 12 Mayıs 2020 Salı fragmanı ve özeti izleyiciler ile buluştu. Masum’un yeni bölümünde Kokila, sonunda bir karar verecek ve düğünün iptal olmadığını herkese açıklayacak. Düğünün iptal edilmesi için yalvaran Kinjal’ın çabaları boşa çıkacak. Kokila ise Gopi’den kına hazırlıklarını yapmasını isteyecek. Köşeye sıkışan Kinjal’ın ne yapacağı yeni bölümde belli olacak.