Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 52. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunulan fragman kısa sürede büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümünde Kinjal ve Daval’ın düğün günü gelecek. Gopi ise Kinjal’ın evden kaçtığını anlayınca Ahem’e haber verecek. Ahem ve Gopi’nin Kinjal’ı geri getirme çabalarının ne sonuç vereceği 52. Bölümde belli olacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 13 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı yayına girdi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizilerinden olan Masum’un başrolünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis oyuncuları yer alıyor. Gopi’nin ve Rashi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarından izleyiciler ile her gün saat 16.10’da buluşuyor.

Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat hikayeleri

MASUM 52. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum yeni bölüm fragmanı olan Masum dizisi 52. Bölüm fragmanı ve özeti paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Kokila, Kinjal’ın ısrarlarına rağmen düğüncen vazgeçmeyecek. Evde düğün töreni başlayacak. Kinjal’ı merak eden Gopi ona bakmak için odasına gidecek ancak odada onu göremeyince endişelenecek. Kinjal düğün için çağrılan ekibin arasına karışıp evden kaçmaya çalışacak.

MASUM 13 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI VE ÖZETİ

Masum dizisi 13 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Gopi, Ahem ile birlikte Kinjal’ı aramaya koyulacak. Kinjal’ın telefonuna ulaşmayı başaran Ahem, ona dönmesi için baskı yapacak. Ahem ve Gopi’nin Kinjal’i zamanında düğüne geri getirip getiremeyeceği son bölümde ortaya çıkacak.