Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 55. Bölüm özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizi fragmanları izle ve Masum dizisi izle aramaları yapan izleyiciler için yeni fragman geldi. Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri her gün ekranlarda yerini almayı sürdürüyor. Masum’un son bölümünde Büyükanne gelinleri merak ederek eve gelecek. Ahem ise Gopi’yi tekrar eve getirecek. Büyükannenin gizemli sandığı Rashi’nin iştahını kabartacak. Kokila evde yeni tedbirler alacak. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 16 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti yayına girdi. Birbirine zıt karakterde olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünü büyük bir kitle ilgiyle takip ediyor. İkimizin Yerine dizisinden sonra başlayan Masum dizisi kısa sürede çok sevildi. Dizinin fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

MASUM 55. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 55. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7 izleyicisi ile buluştu. Son bölümde Kokila’nın annesi eve gelecek ve herkes panikleyecek. Kokila’nın annesi Ahem’in karısıyla tanışmak isteyecek ve Kokila’nın eli ayağına dolaşacak. Bu gelişme karşısında hazırlıksız yakalanan Ahem ise Gopi’yi alıp yeniden eve getirecek.

MASUM 16 MAYIS 2020 CUMARTESİ FRAGMANI VE ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 16 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Kokila, Ahem ve Gopi’yi büyükanneye karşı uyaracak. Büyükanne gelirken bir de sandık getirecek ve 2 gelinden birine bu sandığı vereceğini söyleyecek. Sandığın içindeki hazineyi merak eden Rashi gizlice sandığa bakacak. Büyükannenin gelişinin Ahem ve Gopi’nin yaşamına nasıl etki edeceği 55. Bölümde belli olacak.