Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Masum’un yeni bölüm özeti olan Masum 57. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Büyük bir izleyici kitlesinin merakla beklediği dizinin son bölümünde Rashi, büyükannenin sandığına sahip olmak için annesinden yardım alacak. Ahem ise büyükanne yüzünden sürekli Gopi ile olmak zorunda kalacak. Ahem’in bu duruma daha ne kadar dayanacağı ise merak konusu oldu. Büyükannenin durumu fark edip etmeyeceği yeni bölümde belli olacak. Birbirine zıt karakterde olan Gopi ve Rashi’nin maceraları Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her gün ekrana gelen dizi saat 16.10’da başlıyor. Dizide Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrol oynuyor. Ailesi ölünce evlatlık alınan Gopi’nin yeni maceraları ilgiyle izleniyor. Masum dizisinin fragman ve özet detayları ortaya çıktı.

Gopi ve Rashi'nin gerçek isimleri ve gerçek hayat öyküleri

MASUM 57. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 57. Bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un son bölümünde Gopi ile Ahem büyükanne yüzünden aynı odada kalacaklar. Bu durumdan rahatsız olan Ahem her fırsatta Gopi’yi azarlayacak. Rashi ise sandığın peşine düşecek ve bunun için annesinden akıl alacak.

Yeni başlayan diziler 2020, en iyi sezon yapımları

MASUM 18 MAYIS 2020 PAZARTESİ ÖZETİ VE FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 18 Mayıs 2020 Pazartesi özeti ve fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Rashi’nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenen Kokila, onun peşine takılacak. Büyükanne ise her fırsatta Ahem ve Gopi’yi birbirine yakınlaştıracak bir şeyler bulacak. Ahem’in bu duruma vereceği tepki yeni bölümde izleyici ile buluşacak.