Masum dizisi ve Hint dizileri yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınına devam ediyor. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 58. Bölüm özeti ve fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman kısa sürede büyük ilgi gördü. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gopi ile Ahem büyükanne yüzünden aynı odada kalmak zorunda kalmıştı. Rashi ise sandığın peşine düşmüş ve içindeki hazineyi görmek için annesinden akıl almıştı. Rashi’nin bir şeyler karıştığını düşünün Kokila ise onun peşine düşmüştü. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 19 Mayıs 2020 Salı özeti ve fragmanı yayına girdi. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizinin son bölümü yine çok konuşulacak.

MASUM 58. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisinin son bölüm özeti olan Masum 58. Bölüm özeti ve fragmanı dizi severler için paylaşıldı. Zır karakterdeki 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Masum dizisinin başrolünde ise Giaa Manek ve Rucha Hasabnis oynuyor.

Yeni başlayan diziler 2020, en iyi sezon yapımları

MASUM 19 MAYIS 2020 SALI ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 19 Mayıs 2020 Salı özeti ve fragmanı yayınlandı. orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde, ailesi ölünde dayısı tarafından evlatlık alınıp büyütülen ve daha sonra evlendirilen Gopi’nin öyküsü dizi severler ile buluşuyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizi her gün saat 16.10’da başlıyor.

Masum dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi kim, gerçek hayat öyküleri