Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri yeni bölümleri yayınına devam ediyor. Masum dizisi izle araması yapan izleyiciler için güzel haber geldi. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 59. Bölüm özeti ve fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum’un 59. Bölümünde büyükanne, Kokila ile Hetal’den gelinlerinin sorumluluklarını değiştirmesini isteyecek. Rashi’nin tembelliğini gören Kokila ile Rashi’nin arasında büyük bir gerilim yaşanacak. Konaktaki gelişmeler yine çok konuşulacak. Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 20 Mayıs 2020 Çarşamba özeti ve fragmanı yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu, okuma yazma bilmeyen Gopi’nin sevgi dolu öyküsü ekranlara taşınıyor. İyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağına inanan Gopi’nin Rashi ile yaşadığı maceralar Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanıyor.

MASUM 59. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan masum 59. Bölüm özeti ve fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Büyükanne, Kokila ve Hetal arasında sürekli bir problem yaşandığını görecek ve ikisini de yanına çağırarak, onların gelinlerinin üzerine çok düştüğünü söyleyecek. Rashi’nin sorumluluğunu Kokila’ya, Gopi’nin sorumluluğunu ise Hetal’a verecek ve itirazları da kabul etmeyecek.

MASUM 20 MAYIS ÇARŞAMBA ÖZETİ VE FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 20 Mayıs 2020 Çarşamba özeti ve fragmanı yayınlandı. Masum’un son bölümünde, bir hafta boyunca Kokila’nın sorumluluğu altında olacağını öğrenen Rashi şok oalcak. Kokila ise Rashi’nin sürekli tembellik ettiğini görecek ve çok öfkelenecek. Küçük gelinler de aynı şekilde bu durumdan memnun olmayacak. Kokila ile Rashi arasındaki gerilim evdekilere de yansıyacak.

Masum Hint dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi'nin gerçek öyküsü