Masum dizisi izle, dizi fragmanları izle aramaları yapanlara müjdeli haber geldi. Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri sosyal medya hesaplarından ve kanaldan yayınlanmaya devam ediyor. Masum dizisi 60. Bölüm özeti ve fragmanı olan Masum son bölüm özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kokila, Sarita’nın maytap patlatmasına engel olacak ve onun öfkesiyle karşı karşıya kalacak. İntikam ateşiyle kavrulan Sarita, Modi ailesine kriket oyunu yarışı yapmayı teklif edecek. Modi ailesinin bu yarışta başarılı olup olmayacağı ise 60. Bölümde belli olacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 21 Mayıs 2020 Perşembe özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı, Gopi ile Rashi’nin hikayesine odaklanan dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınını sürdürüyor. Masum dizisinin tanıtım ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 60. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 60. Bölüm özeti ve fragmanı yayına girdi. Masum’un son bölümünde büyükanne kulağından rahatsızlanacak ve doktor gürültülü ortamda bulunmaması gerektiğini söyleyecek. Modi ailesinin komşusu Sarita ise sokakta maytap patlatınca Ahem onların maytaplarını alacak. Sarita evlerine gelip Kokila'ya hakaret etmeye başlayacak. Kokila ise onun sözleri karşısında sakin kalmaya çalışacak ancak Sarita’yı susturamayacak.

MASUM 21 MAYIS PERŞEMBE ÖZETİ VE FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 21 Mayıs 2020 Perşembe özeti ve fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Sarita, kendi ailesi ile Modi ailesinin kriket maçında karşı karşıya gelmesini teklif edecek. Kokila ise Sarita’nın tartışmaya devam etmemesi ve susması için bu teklifi kabul edecek. Teklife karşı diğer taraftan endişe duyan Kokila, bu hislerini Sarita’ya belli etmeyecek. Maçın sonucu Kanal 7 ekranlarında yeni bölümde yer alacak.

Yeni başlayan diziler 2020