Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 61. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümüde Gopi, Rashi’nin yerine güzellik salonuna gidecek. Eve geri dönüşünde ise herkesi kendisine hayran bırakacak. Ahem’in Gopi’yi gördüğünde vereceği tepki yeni bölüme damga vuracak. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 22 Mayıs Cuma fragmanı özeti ekranlara geldi. Birbirine zıt karakterde olan iki kuzenin hikayesinde entrika, intikam, aşk, dram ve ölüm tehlikesi var. Kanal 7 televizyon kanalında her gün saat 16.00’da izleyici ile buluşan dizi, masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım olarak ekranlara geliyor. Masum’un 61. Bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 61. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisinin yeni bölüm özeti olan Masum 61. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde bir güzellik merkezine gitmeye hazırlanan Rashi’nin verdiği para ortaya çıkınca ailede kriz çıkacak ve Rashi fırça yiyecek. Bununla da yetinmeyen aile üyeleri güzellik merkezine Gopi’yi gönderecek. Gopi ise eve döndüğünde yeni görüntüsü ile herkesin ağzını açık bırakacak.

MASUM 22 MAYIS CUMA FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 22 Mayıs Cuma fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Yeni bölümde kendisi yerine Gopi güzellik merkezine gidince çok sinirlenen Rashi, Gopi’nin yeni görüntüsünü kıskanacak ve intikamını almak için tuzak kuracak. Ancak tuzağa da kendisi düşecek. Ahem ise Gopi’yi gördüğünde büyük şaşkınlık yaşayacak.