Kanal 7 ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri yeni bölümleri her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 62. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisi izle ve dizi fragmanları izle araması yapanlar için müjdeli haber geldi. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde bayram töreninde aileler bir araya gelecek. Ailelerin bayram telaşı ekranlara taşınırken, Urmila’nın Gopi’ye oynayacağı oyun da dizide komik görüntüler oluşmasını sağlayacak. Tatlı yiyip kendinden geçen Gopi beklenmedik hareketlerde bulunacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 23 Mayıs 2020 Cumartesi fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu.

MASUM 62. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 62. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Gopi’ye karşı öfkesi dinmek bilmeyen Urmila, masum kıza karşı yeni bir hainlik planlayacak. Gopi’nin yediği tatlıya sinirleri gevşetici bir ilaç koyarak Gopi’nin kendinden geçmesini sağlayacak. Sersemleyen Gopi sonradan çok pişman olacağı hareketleri istemeden yapacak.

MASUM 23 MAYIS CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI YAYINDA

Masum dizisi 23 Mayıs 2020 Cumartesi özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı ve özetinde Gopi’nin komik anları ekrana gelirken, Kokila’da gelinine ne olduğunu anlamaya çalışacak. Kokila’nın Urmila’nın yaptığını anlayıp anlamayacağı 62. Bölümde ortaya çıkacak. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizi saat 16.00’da izleyici ile buluşacak.