Hint dizileri yeni bölümleri, Masum dizisi izle aramaları sonuç verdi. Kanal 7’nin Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 63. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin 63. Bölümünde Urmila’nın aklına yeni bir plan gelecek ve Rashi’yi de ikna ederek, büyükanneye karşı yeni bir tuzak kuracaklar. Kokila ise Rashi’nin hareketlerinden şüphelenerek onu takibe alacak. Rashi’nin kendi hazırladığı tuzağa düşmesini sağlayacak olan Kokila dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alıyor. Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 24 Mayıs Pazar fragmanı ve özeti ekranlardaki yerini aldı. Saflığın, sevginin ve gerçek aşkın hikayesinde yine heyecan dolu bir bölüm Kanal 7 ekranlarında olacak.

MASUM 63. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti olan Masum 63. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Rashi, tüm konularda Gopi’nin kendisinden daha iyi ve üstün oluşunu kabullenemeyecek. Hetal ise Rashi’ye kendi yaptığı hatalardan dolayı başkalarına kızmaması gerektiğini söyleyecek. Son bölümde Urmila Rashi’yi arayacak ve sandığı almaları için yeni bir planı devreye sokmaları gerektiğini söyleyecek. Rashi ise bu plana evet diyerek harekete geçecek.

MASUM 24 MAYIS PAZAR FRAGMANI ÖZETİ YAYINA GİRDİ

Masum dizisi son bölüm özeti olan Masum 24 Mayıs Pazar fragmanı özeti ekranlara geldi. Yeni bölümde, büyükannenin yemeklerine konulması için uyku hapını Rashi’ye veren Urmila, sinsi planını devreye alacak. Rashi ise sütlacın içine ilacı koyup büyükanneye götürecek. Sütlacı yemeyen büyükanne Kokila’ya sütlacı verecek. Kokila ise Rashi’nin yemesini isteyecek.