Kanal 7’nin en çok izlenen Hint dizilerinden olan Masum dizisi 64. Bölümü ile ekranlara gelecek. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 64. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin büyük bir ilgiyle takip edilecek yeni bölümünde Rashi ve Urmila nihayet amaçlarına ulaşıp sandığı ele geçirecekler ancak bir sorunla karşılaşacaklar. Sandığı açamayan ikili, sandığı çalarak başka bir yerde açmak için taşıyacak. Ancak sandığı açamayacaklar ve panik yapacaklar. Rashi ise kimse anlamadan eve dönmek için harekete geçecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 25 Mayıs fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında fırtınalar estiren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masum dizisi her gün saat 16.10’da yayınını sürdürüyor. Masumiyetin hırsla birbirine karıştığı yapımın özet ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 64. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 64. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde dizinin belalı anne-kızı sandık amaçlarına ulaşacak ve büyükannenin sandığı evden çalarak başka bir yere açmak için götürecek. Talihsiz bir an yaşayan Rashi, sandığı kuyuya düşürecek. Urmila ise bu duruma bir çare bulamayacak ve Rashi’ye eve gitmesini söyleyecek.

MASUM 25 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ YAYINLANDI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 25 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 25 Mayıs bölümünde Gopi, Ahem’i uyandırmamak için elini bırakmayacak. Ahem’i çok seven Gopi gelin, sevdiği adamın elini sabaha dek tutacak. Rashi ile Urmila’nın planının sonucu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.