Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizilerinden olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 65. Bölüm özeti fragmanı izleyiciler ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Urmila ve Rashi’nin tek gündemi sandığın kuyudan çıkarılması için bir çözüm üretmek olacak. Bunun için yine bir plan yapan anne-kız ikilisi, saf bir kız olan Gopi gelini kullanmaya çalışacaklar. Bunun için Rashi Gopi’ye oyun oynayacak ve Gopi’nin su dolu kuyuya girmesini isteyecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 26 Mayıs Salı fragmanı özeti yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Masum dizisinde saflığın, sevginin ve gerçek aşkın hikayesi Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Masum dizisinin tanıtım ve özet ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

MASUM 65. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 65. Bölüm özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde kuyuya düşen sandığın çıkarılması için harekete geçen Urmila ve Rashi’nin oynadıkları oyun ekrana gelecek. Gopi’yi kandıran Rashi, onun su dolu kuyuya girmesini isteyecek.

MASUM 26 MAYIS SALI FRAGMANI ÖZETİ YAYINDA

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 26 Mayıs Salı fragmanı özeti ekranlara geldi. Masum’un son bölümünde Gopi mutfakta yemek yaparken Kokila yanına gelecek ve tüm gün mutfakta mı çalışacağını, annesiyle ilgilenip ilgilenmeyeceğini soracak. Gopi ise anneanne ile yakından ilgilendiğini söyledi. Kokila ise Gopi’den büyükanneye hediye edilecek bir şeyler almasını isteyecek.