Kanal 7’nin sevilen Hint dizilerinden olan Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 66. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masumiyetin hırsla iç içe geçtiği dizi, Gopi’nin ailesinin ölmesi ve dayısı tarafından evlatlık alınıp büyütülmesi ile başlıyor. Okuma yazma bilmeyen Gopi, iyilik ve sevginin tüm engelleri aşacağına inanıyor. Gopi’nin kuzeni olan Rashi ve annesi Urmila ise akıllı ve açgözlü hareketleri ile dikkat çekiyor. Modi ailesinden Kokila ailesine bir gelin arıyor ve Gopi’yi seçiyor. Hikaye bu evlilikle devam ediyor. Masum dizisi son bölüm fragmanı olan Masum 27 Mayıs fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ahem’den beklediği sevgiyi bir türlü göremeyen Gopi’nin hem Ahem’e kendisini beğendirmek için yaptıkları, hem de Rashi’nin Gopi’ye oynadığı oyunlar Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

MASUM 66. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı olan Masum 66. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Hindistan’da yayınlandığı yıllarda büyük izlenme oranlarına ulaşan ve birçok ödülün sahibi olan Masum dizisinin 66. Bölümünde yine önemli sahneler ekrana gelecek.

MASUM 27 MAYIS FRAGMANI VE ÖZETİ YAYINLANDI

Masum son bölüm fragmanı olan Masum 27 Mayıs fragmanı özeti paylaşıma açıldı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in Gopi ve Rashi rolleri ile başrolü paylaştığı Masum dizisi 16.10’da başlıyor ve her gün yayınlanıyor. Kanal 7’nin Hint yapımı dizilerinden olan Masum dizisinin heyecanı sürüyor.

Gopi ve Rashi'nin gerçek hayat öyküleri