Televizyon ekranlarının dikkatle izlenen ve her gün yayınına devam eden dizileri arasında yer alan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 68. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Rashi ile Kinjal karşı karşıya gelecek. Rashi, Kinjal’i rencide etmek için yanına giderek onun yeni hayatına ne kadar da hızlı alıştığını ve uyum sağladığını söyleyecek. Kendisiyle alay edildiğini anlayan Kinjal ise Rashi’ye, Modi ailesinin evine geldiğinde elbiselere ve takılara gözlerini açarak baktığını, asıl kendisinin ve ailesinin seviyesinin çok düşük olduğunu söyleyecek. Rashi ile Kinjal arasında devam eden sürtüşmede yeni bir boyuta geçilecek. Kinjal tarafından aşağılanan Rashi’nin buna ne cevap vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 29 Mayıs Cuma fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM 68. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 68. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Ahem’in Gopi’ye karşı olan tavrında ne gibi değişiklikler olduğu izleyici ile buluşacak. Diğer taraftan Kokila ise aile bağları konusunda daha sıkı tedbirler almaya başlayacak.

MASUM 29 MAYIS CUMA FRAGMANI ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 29 Mayıs Cuma fragmanı özeti yayına girdi. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Masum dizisinin 29 Mayıs bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 16.00’da başlayacak.