Kanal 7’nin Hint dizileri yeni bölümleri televizyon ekranlarında dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 69. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahem’in ve amcasının İsviçre’ye gitmesi gündeme gelmiş ve Gopi’nin de Ahem ile birlikte gitmesi hakkında konuşulmuştu. Rashi ise hemen annesini arayıp gelişmeler hakkında bilgi vermişti. Urmila, Gopi’nin yurt dışına çıkmasını kabullenememiş, Rashi’nin de kocası ile birlikte İsviçre’ye gitmesi gerektiğini söylemişti. Anne kız yine bir plan yapmış ve uygulamaya koymuştu. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 30 Mayıs fragmanı özeti yayına girdi. Masum dizisinin yayın ve özet detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM 69. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 69. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde konakta İsviçre telaşı başlamış ve uçak biletleri bile alınmıştı. Kokila ise gelini Gopi’nin de gideceğini öğrenip bu habere çok sevinmişti. Yeni bölümde de bu gezinin detayları ortaya çıkacak.

MASUM 30 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 30 Mayıs fragmanı özeti ekranlara geldi. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı ve zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesinin ekrana taşındığı Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.