Masum dizisi izle, Hint dizi fragmanları izle aramaları yapanlara müjdeli haber geldi. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 70. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Ahem’in ilgisiz davranışları karşısında çaresizce bekleyen ve aşktan umudunu kesmeyen Gopi’nin öyküsünde yurtdışı gezisi sürprizi ortaya çıktı. Ancak Ahem yine yaptı yapacağını ve İsviçre gezisine Kokila’nın ısrarlarına rağmen Gopi’yi götürmedi. Bunun yerine İsviçre’ye, her fırsatta tuzakları ve hain planları ile Gopi’nin kabusu olan Rashi gitti. Kokila ise bu durumu içine sindiremeyerek Gopi’yi de yanına alıp İsviçre’nin yolunu tuttu. Gopi ve Ahem’i dünyanın diğer köşesinde nelerin beklediği yeni bölümde belli olacak. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 31 Mayıs fragmanı özeti yayına girdi. Gopi’nin kayıplara karışacağı ve Ahem’in Gopi’yi bulmak için çırpınacağı 70. Bölüm Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da yayına girecek.

MASUM 70. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 70. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Tanıtım videosunda Kokila ve Gopi’nin İsviçre’ye gittiği, ikiliyi ise Ahem’in aldığı ekranlara geliyor. Kokila, evden acele ile çıktıklarından dolayı telefonu şarj edemediklerini bu yüzden arayamadıklarını söylüyor. Ahem ise bunun önemli olmadığını dile getiriyor. Kokila ise asıl niyetini söylüyor ve Ahem ile Gopi’nin evliliğinden bu yana bir yere gitmediklerini, bu gezinin Gopi için de çok iyi olacağını söylüyor. Ahem ise bu duruma sesini çıkaramıyor.

MASUM 31 MAYIS FRAGMANI ÖZETİ – MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 31 Mayıs fragmanı özeti dizi severler ile Kanal 7 aracılığı ile buluştu. Birbirine tamamen zıt karakterde olan 2 kuzenin dram, intikam ve aşk dolu öyküsünde yine Rashi’nin planları, Gopi’nin her şeyden habersiz umudunu koruması ve Kokila’nın Gopi’yi koruma altına alışı ekranlara geliyor. Masum dizisinin 70. Bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek sahneler yer alacak.

Masum Hint dizisi oyuncuları Gopi ve Rashi kim?