Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 71. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu ve dizi severler ile buluştu. Masum dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde İsviçre’deki günler sürecek. Ahem, Gopi, Kokila, Rashi vee Jigar İsviçre’de kalmaya devam edecek. Önemli iş ortaklıklarının sağlanması için yapılan iş gezisinde önemli bir toplantı düzenlenecek ve Modi ailesinin fertleri bu toplantıya katılacaklar. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 1 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve masumiyetin hırsla harmanlandığı bir dizi sloganı ile ekranlara gelen Masum dizisi, Kanal 7 ekranlarında büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği İkimizin Yerine adlı dizinin final yapması üzerine başlamış ve kısa sürede önemli bir kitle edinmişti. Masum dizisinin merak edilen fragman ve tanıtımı izleyicilerle buluştu.

MASUM 71. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 71. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Masum dizisinin son bölümlerinde Kokila’nın Ahem ve Gopi’nin yakınlaşması için sarf ettiği çaba ekranlara geliyor. Ahem’e aşık olan Gopi sabırla beklerken, Ahem’de ise Gopi’ye karşı bir yumuşama emaresi görünmüyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 1 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 1 Haziran 2020 Pazartesi fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanmaya devam eden Masum dizisinin 1 Haziran bölümü yine çok konuşulacak.

Masum Hint dizisindeki Gopi ve Rashi kim?