Ülkemizde Hint dizilerinin ayrı bir yeri var. İzleyiciler Hint dizilerini geçmişten bugüne yakından takip etmeye ve heyecanla izlemeye devam ediyor. Kanal 7’de yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin final yapmasının ardından başlayan Masum dizisi de bu çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 72. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Gopi’nin hem Ahem’e kendisini beğendirmeye çalıştığı, hem de kuzeni olan Rashi’nin başına açtığı işlerden kurtulmaya çalıştığı Masum dizisinde Gopi’nin dramı bitmek bilmiyor. Umudunu yitirmeyen ve türlü tuzaklarla karşılaşan Gopi’nin öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 2 Haziran fragmanı özeti Hint dizilerini sevenlerin ilgisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Ahem ve Gopi’nin bir dua törenine katıldıkları ve Gopi’nin küçük bir çocukla kurduğu diyaloglar ekrana yansıdı. Masum dizisinin 72. Bölüm tanıtım ve yayın detayları ortaya çıktı.

MASUM 72. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Dizi severleri ekran başına kilitleyen Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 72. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sitesinden paylaşıma açıldı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hindistan yapımı dizi her gün yayınlanan yeni bölümleri ile ekranları renklendirmeye devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 2 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Hindistan’da yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran ve ödülleri silip süpüren Masum dizisinin yeni bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 2 Haziran fragmanı özeti yayınlandı. Ailesi öldükten sonra dayısının evlatlık alıp büyüttüğü, daha sonra Modi ailesine gelin olan ve aşktan yana yüzü gülmeyen Gopi’nin maceraları Kanal 7’de ekrana geliyor.

Masum Hint karakterleri Gopi ve Rashi aslında kim?