Her bölümü büyük heyecana yol açan ve ülkemizde ilgiyle takip edilen yapımlardan olan Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 75. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde Kinjal ile Urmila büyük bir anlaşmazlık yaşayacak. Daval’ın elindeki parayla güzellik merkezi mi yoksa tatlıcı mı açması gerektiği konusunda fikir ayrılığına düşen Kinjal ve Urmila, birbirlerine yine ağır sözler söyleyecek. Masum dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 5 Haziran fragmanı özeti sosyal medya mecraları aracılığı ile izleyicilerle buluştu. Birbirine zıt karakterde olan Gopi ile Rashi adlı 2 kuzenin hikayesinde Modi ailesinin konağında geçen olaylar ekrana yansımaya devam ediyor.

MASUM 75. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin günlük yayınlanan yapımlarından Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 75. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Urmila ile Kinjal’ın Daval üzerinden çekişmeleri ekrana yansıyacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 5 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin 5 Haziran 2020 Cuma özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin çok izlenen Hindistan yapımı dizilerinden olan Masum’da Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrol oynuyor.